AMUSE MM
3 JUNI 2018 VAN 12:00 - 17:00 UUR
AMUSE MM
3 JUNI 2018 VAN 12:00 - 17:00 UUR
AMUSE MM
3 JUNI 2018 VAN 12:00 - 17:00 UUR
AMUSE MM
3 JUNI 2018 VAN 12:00 - 17:00 UUR

AMUSES 2015 NOVEMBER

Van Den Bergh

Amuses

Geroosterde ribeye met basilicum olie, parmesan en pijnboompitjes. Wildpate met witlof confijt op een bodempje van witlof.
Warme gamba`s geserveerd in een duivels sausje.

Wijn

Een rode CINCO een top- wijn uit de stal van Terra Pura ( chili) Bij deze wordt gebruik gemaakt van 5 druivenrassen (cinco). Een witte Podere Bianchino Chardonnay van het wijnhuis Dal Cero uit Toscane. Door de houtlagering krijgt deze wijn diepere aroma`s van fruit en getoast brood.

De Vijfde Smaeck

Amuses

Bitterballetje van hertensucade en groene cake met salie. Tartaar en huisgerookte hert met truffelmayonaise. Gebakken hertenbiefstuk met kweeperencompote en saus met chocolade.

Wijn

Reserve Carmenere 2014 uit Chili. Robijnrode wijn met kersen en fijne kruiden in het aroma. De smaak is krachtig en vol met rijpe tannines in de finale

Rue de la Gare

Amuses

Hertenbiefstuk overgoten met jus, met een puree van pastinaak en bospaddenstoelen.
Gereserveerd met een heerlijk dubbel getrokken hertenbouillon.

Wijn

Een Spaanse rode Barrica – BORSAO 2012 – Campo de Borja. Een wijn van oude garnacha stokken met in de neus, rijpe pruimen, vijgen en ietsje chocolade, in de mond fruitig en zwoel.

In de Goede Luim

Amuses

Zacht gegaarde kalfssucade gestoofd in Trappistenbier met een puree van kastanje en een bitterbal van rund. Drank advies: Grimbergen dubbel, De mengeling van verschillende moutsoorten geeft Grimbergen Dubbel deze typische dieprode “Bourgogne” kleur.

Smaak

Grimbergen Dubbel is een zoet-bitter bier met veel volheid en toetsen van karamel. Het is een heel rijk bier met dubbele gisting waarvan u optimaal kan genieten

Wijn

Elevado Red Malbec & Merlot- Argentinië
Mooie volle en fruitige rode wijn met aroma’s van zwart fruit en pruimen.

Su Sardu:

Vlees

Polenta met varkenshaas en huisgemaakte tomatensaus. Aardappelspinazietaartje met gesmolten gorgonzola en geroosterde Sardijnse worstBruschetta met pane carasau (traditioneel Sardijns brood)

Vis

Gefermenteerde paprika met gerookte paling en een huisgemaakte honingmosterddillesaus. Gegrilde courgetterolletjes met wilde zalm uit Alaska en een yoghurtdressingBruschetta met pane carasau (traditioneel Sardijns brood).

Wijn

Een witte Vermentino di Sardegna. Een fruitige zachte wijn met een frisse afdronk. Een rode Cannonau/monica di Sardegnal. Heeft een fruitige, ronde sappige smaak.

Bistro2.53

Amuses

Langzaam gegaarde sukade van hert een aardappel crème van zoete aardappel en een cranberry kersen jus. Een spinazie crème soep met room en pijnboompitten.

Cocktail

Cranberry gekookt in verse jus met cassis. Afgemaakt met kaneel en kers on top!

Wijn

Beau Rivage 2012 blend cabernet sauvignon en merlot. Middelzware wijn met warme tinten van kers.

Website ontwikkeling door Webba