AMUSE MM
3 JUNI 2018 VAN 12:00 - 17:00 UUR
AMUSE MM
3 JUNI 2018 VAN 12:00 - 17:00 UUR
AMUSE MM
3 JUNI 2018 VAN 12:00 - 17:00 UUR
AMUSE MM
3 JUNI 2018 VAN 12:00 - 17:00 UUR

AMUSES 2016 MEI

Stadshotel Boerland

Amuses

Crème van erwt met langzaam gegaarde kabeljauw. Salade van jonge haricot verts met gamba. Taartje van limoen met zalf van citroen

Wijn

Rose Effet Mer, Rocca Maura. Bleekroze kleur. In de neus citrus fruit en witte bloemen. Elegant. Mooi rond in de smaak met een klein zoetje.

In de Goede Luim

Amuses

Cannelloni van tonijn met een zachte mousse van verse rauwe tonijn en een antiboise van paprika en frisse komkommer. Gemarineerde lamsrump, gegaard op lage temperatuur. Flan van Pastinaak en groene asperges in het zuur.
Proeverij van aardbei

Wijn

Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland, een Marldorough Misty Cove. In de geur zijn het de karakteristieke elementen van kruisbessen, verse kruiden en meloen die strijden om op de voorgrond te komen. De smaak is vol en sappig met indrukken van passievrucht en citrusfruit. Shiraz/Malbec uit Argentinië, de San Juan. Krachtig en zwoel aroma met kruidige nuances. Ronde, volle smaak met een soepele en milde afdronk.

Rue de la Gare

Amuses

Bitterbal van witte asperge met tartaar mayonaise. Asperge soep met gerookte zalm en ei. Groene asperge soldaatje met gedroogde ham en citroenmayo

Wijn

Gris Blanc Rose – Gerard Bertrand. Een originele rosé met een blanke roze kleur met grijze en witte tinten. Het boeket onthult heerlijke rode bessen geuren. Een lichte sprankeling geeft de wijn een frisse en volle fruitige smaak. De elegante afdronk is heerlijk fris. Gris Blanc – Gerard Bertrand. Droge Pure Witte Italiaanse Wijn. Deze witte Pinot Grigio is een fantastische zacht fruitige frisse Italiaanse wijn, glanzend wit goud geel van kleur. Je ruikt bloemen en vers wit fruit als peer en banaan. Je proeft amandel tonen en fris, wit fruit. Lang, sappig, rijk, rond en fris van smaak.

De Vijfde Smaeck

Amuses

Visrisotto met coquille en schuim van Parmezaan. Huisgerookte makreel
met structuren van knolselderij. Bitterballetje van Hollandse garnalen met saffraan mayonaise.

Wijn

Chardonnay Quintay, Casablanca Valley, Chili
Intens met zijn uitgesproken chardonnay karakter en complexe aroma's. Tonen van ananas, gedroogd fruit en verse papaja, vermengd met tonen van eik. De wijn is goed gestructureerd en elegant in de mond, met een lange kruidige afdronk.

Van den Bergh

Amuses

Zoete macarons gevuld. Mousse de canard en  Pompoen confijt. Begeleid Door een lichte zoete bubbel ( Rosato Bigaro)

Bruscetta italia. Oven gebakken crostini van desembrood met gerijpte Parma ham Pomodori en parmesan

Baskisch vis-trio, Red Sockey zalm,  gamba's  
En ansjovis filet, besprenkeld met citroen olie

Wijn

Rode wijn: Sangiovese van Dal cero
Helderrode kleur met een uitbundig boeket van vers rood fruit, vooral kersen en frambozen. Uitermate levendige en frivole smaak van lieflijk rood fruit en een hint van kruiden.

Witte wijn: Vermentino-Chardonnay van Dal cero. De smaak is zeer verfijnd en bezit een prachtige balans in rijp exotisch fruit en knisperende frisheid met een aangename kruidige toets van amandelen. De afdronk is zeer verleidelijk en houdt lang aan.

Rosé: Pinot Grigio Ramato van Dal cero
Aroma’s van exotisch fruit zoals ananas overheersen met daarnaast lichte tonen van witte bloemen. De smaak is elegant, fluwelig, vol en prima in balans. De afdronk is fris en duurt vrij lang.

Website ontwikkeling door Webba